KARAYOLU TAŞIMACILIĞI

Oraklar, dünya genelinde güçlü acente ağı,deneyimli uzman kadrosu ve kalitestandartlarına uygun son model araç filosuile Karayolu taşımacılığında müşterilerinegüvenilir hizmetler ve düşük maliyetlersunmaktadır. Devamını Oku..

DENİZYOLU TAŞIMACILIĞI

Deneyimli ve güçlü kadromuzla ithalatçılara ve ihracatçılara denizyolu taşımacılığında hizmet vermeyi sürdürmekteyiz. Oraklar, taşımayla ilgili bir takım yasal işlemleri müşterileri için gerçekleştirdiği gibi... Devamını Oku..

HAVAYOLU TAŞIMACILIĞI

Oraklar müşterilerilerimizin ihtiyaçlarına uygun en hızlı ve ekonomik hizmeti sunmak için taşımacılığın tüm modlarını kullanıyor.Tüm dünyaya havayolu ile ithalat ve ihracat taşımaları yapan ORAKLAR... Devamını Oku..

HİZMETLERİMİZ

YÜKÜNÜZÜ DİLEDİĞİNİZ YERDEN TAKİP EDİN

Filomuzda bulunan tüm araçlarımızda ve bizimle iş birliği içerisinde Olan firmaların araçlarında Araç Takip sistemi bulunmaktadır. Araç Takip cihazları  GSM/GSM/GPRS/SMS sistemleri ile çalışmaktadır. Araç Takip Sistemleri genel olarak firmamızda iki temel ihtiyaç için kullanılmaktadır.Birincisi operasyon verimini arttırmak, filo disiplinini sağlamak Diğeri ise güvenlik amaçlıdır.Araç Takip sistemimiz müşterilerimize açık olup kendi operasyonlarındaki araçları izleyebilmektedirler. Araçlarımız 3 farklı araç izleme  sistemi ile donatılmıştır Bu araç takip sistemleri Yurt içinde ,yurt dışında  ve güvenlik amaçlı kullanılan sistemlerdir.

Operasyonel süreçlerde hızlanma

Müşteri memnuniyeti

Personel üzerinde merkezi denetim, performans değerlendirme

Hataların anında tespiti ve kontrolü

Araçların daha verimli şekilde kullanılması

Araç güzergahlarının etkin bir şekilde takip edilmesi ve planlanması

Araçların amaç dışı kullanılmasını engellenmesi

 

  Ürünün hammadde halinden nihai tüketiciye kadar uzanan tedarik zinciri sürecinin her aşamasında; aktif rol alan ve gelecek nesillere daha iyi yaşanılır bir dünya bırakmak için; uygulamanın öneminin farkında olan ORAKLAR, Yeşil Lojistik'i depolarında, araçlarında, paketleme hizmetlerinde ve tüm taşıma hizmetlerinde kullanmaktadır.Yeşil Lojistik uygulamalarını; lojistik operasyonlarının yanı sıra, ofis ve depo içerisinde aldıkları çevreci tedbirlerle de desteklemektedir. ORAKLAR Lojistik; üretimin ve dolayısıyla yaşamın devamlılığı için Yeşil Lojistik'i var gücü ile desteklemektedir.* 30 cm çapında bir kızılçam ağacının biokütlesi 335 kg'dir ve bu ağaç yaklaşık; 623 kg karbondioksit (CO2)'i atmosferden alır. Üretmiş olduğumuz CO2 karşılığı ağaç dikiyoruz ve doğaya ağaç kazandırmaya devam edeceğiz.  

SERTİFİKALARIMIZ

Client
Client
Client
Client
Client
Client